Sztárok

Gundel Takács Gábor szerint minden pénzt megér a vizes VB

Amióta megkapta Budapest a vizes vb rendezési jogát, sokat vitatott kérdés, hogy megérte-e a városnak ez a hatalmas rendezvény. Gundel Takács Gábor szerint fantasztikus élmény a sportolóknak, hogy hazai közönség előtt ugorhatnak vízbe.

Gundel Takács Gábor idén februárban mondott fel a köztévénél, és azóta rendezvények és sportesemények rendszeres házigazdája – legutóbb a hazánkban zajló vizes világbajnokság balatonfüredi helyszínén dolgozott. A FINA 2017-tel kapcsolatban sok helyen felmerült, hogy tényleg megéri-e ennyi pénzt fektetni a rendezvénysorozatba. Gundi nem az anyagi részéről, hanem az élmény fontosságáról beszélt. 

Gundel Takács Gábor szerint minden pénzt megér a vizes VB

“Az ugyanis nem mérhető például, hogy az ide látogató külföldiek milyen élményekkel gazdagabban mennek haza, visszajönnek-e, mert jól érezték magukat. És közülük, akik döntéshozók, milyen döntést hoznak, amikor magyar emberekről, Magyarországgal kapcsolatos ügyekről kell dönteniük? És vajon mit mesélnek otthon rólunk és az élményeikről? Ennek hatására hány ismerősük kerekedik fel, hogy megnézze ezt az országot? És azok, akik televízión nézik a közvetítéseket szerte a nagyvilágban, kedvet kapnak-e utazásra, amikor látják a Balatont, a Vajdahunyad várat, a Parlamentet, a Dunát, a várat? Amikor látják az uszodák hangulatát, kíváncsivá válnak-e, hogy kik ezek az emberek, akik ilyen szenvedélyesen szurkolnak?” – írta a műsorvezető a szemlelek.blog.hu-n.

Nos, azoknak, akik a pénzzel kapcsolatban tudnak csak megnyilvánulni a vizes vb-t látva, valóban el kellene jutniuk arra a szintre, hogy nem a múlton rágódnak, hanem a jövőbe néznek. Ha másnak nem hisznek, higgyenek azoknak a magyar sportolóknak, akik minden egyes verseny után arról beszélnek, mennyi segített nekik a hazai környezet és a nagyszerű szurkolás. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top