Sztárok

Súlyos betegsége után teljesen felépülhet a P. Mobil frontembere, Schuster Lóri

A P. Mobil zenekar frontembere 2015-ben komoly kálvárián ment keresztül a rák miatt, ám most remek hírt közölt, még a kioperált rész is visszanő.

A P. Mobil zenekar vezetője 2015-ben komoly operáción esett át: kivették májának rákfoltos felét. Nem volt könnyű ez az időszak, ám a 68 éves Schuster Lóri hamarosan teljesen felépülhet, ugyanis a mája visszanő.

“A májamra azt mondták az orvosok, hogy másfél-két év múlva visszanő, miután a felét kiszedték – mondta a zenész. – Szinte semmit nem változtattam az életmódomon. Azon kívül, hogy összevissza vagdostak, rettenetesen lefogytam, és jártam a kemoterápiá­ra, nem történt komoly változás az életemben. A kórházi ágyamban sem tétlenkedtem: az új cd anyagait írtam, meg a bulikat szerveztem, és egy pillanatra sem álltam meg. Kétszer is rezgett a léc, de most itt vagyok, élek és jól érzem magam. Szeretek élni, na!” – jelentette ki Schuster Lóri.

A P. Mobil frontembere félévente visszajár kontrollvizsgálatokra, hogy biztosra menjen, és megkapja az engedélyt a következő pár hónapnyi “ordibálásra” – írja a Blikk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top