Sztárok

Ezért úszik ilyen gyorsan Cseh Laci – videó

Cseh László nem tudott tegnap csodát tenni – második lett a 200 méter pillangó döntőjében. A verseny előtt megmutatta, milyen rituáléval készül minden egyes futamra.

A világ- és Európa-bajnok úszó, Cseh László tegnap “csak” a második helyre tudott odaérni a 200 méteres pillangóúszás döntőjében, dél-afrikai barátja, Chad le Clos előzte meg. A fiatal úszó nagyon szimpatikusan nyilatkozott a verseny után. “Boldog vagyok, hogy nyertem, de Lacinak is gratulálok, hatalmasat úszott, ő az egyik legnagyobb bajnok, akit ismerek. A medencében és azon kívül is igazi példakép, örülök, hogy a barátja lehetek” – mondta a vizes vb sztárja, és azt is megjegyezte, hogy ledöbbent, milyen jó hangulat uralkodik a Duna Arénában.

Chad le Clos és Cseh Laci régóta jó barátok
Chad le Clos és Cseh Laci régóta jó barátok
Fotó: Mudra László – Origo

Cseh Laci a verseny előtt azt is megmutatta a rajongóinak, hogy mi a titka. A közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyen éppen a haját nyírja. Kevesen tudják, hogy az úszó egyébként nem kopasz, a hajvágás számára egy rituálé, hiszen nem szeret úszósapkát hordani. “14-15 éves korom óta csinálom ezt, mert nem bírom az úszósapkát, és ez sokkal jobb érzés így” – mondta Laci. 

Az úszó nem csupán a fejét, de az arcát és a teljes testét leborotválja, ettől is remélve, hogy jobb időt úszik. Ez azért nem egy perc, gyakorlatilag erre a fajta készülődésre egy fél nap is elmegy.

Ezért úszik ilyen gyorsan Cseh Laci

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top