Sztárok

Kasszás Erzsi új kihívója: Pataky Attila és az ufók!

Új fejezethez érkezett Pataky Attila és a földönkívüliek kapcsolata. Az Edda frontembere egy ufós reklámban vállalt szerepet. Vajon letaszítja a trónról a reklámfilmek királynőjét, Kasszás Erzsit?

Régóta köztudott, hogy az Edda frontembere, Pataky Attila hisz a Földön kívüli élet létezésében, és ezzel kapcsolatban több teóriája van: szerinte hazudik a NASA, hiszen ő már kávézott ufókkal Miamiban, sőt ugyebár egyszer el is vitték. Most szintet lépett kapcsolata a földönkívüliekkel, hiszen egy ufós reklámfilmben kapott szerepet: egy csészealjról száll le a Szent István-bazilika elé.

“Tudomásom szerint, azért esett rám a választás, mert a cég főnöksége az általuk megkérdezettektől egyöntetűen azt választ kapta, hogy én lennék a legalkalmasabb egy földönkívüli szerkezettel való érkezésre. Szívesen vállaltam, hogy a kezdeményezés mellé álljak” – mondta Pataky Attila, aki egy új applikációs alapú autós utazási forma népszerűsítéséhez adta az arcát. A film szerintünk önmagáért beszél…

Aki szeretne több időt szánni arra, hogy elmélyedjen Pataky Attila és a földönkívüliek viszonyában, annak ajánljuk a zenész UFO-kongresszuson tartott előadását.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top