nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ennyit kereshet a vizes vébén Hosszú Katinka

Ennyit kereshet a vizes vébén Hosszú Katinka

A Blikk Hosszú Katinka további esélyeit latolgatta a vizes vébén. És arról is szó esett, hogy mindez mit jelent anyagilag.
NLCafé
f Ajánlom

Hosszú Katinka hétfőn megszerezte az első aranyérmét az idei vizes vébén. 12 ezer szurkoló fülsiketítő buzdítása mellett lett aranyérmes a 200 méter vegyesen. “Egy kicsit úgy érzem magam, mintha ez lett volna életem első győzelme. Teljesen más volt, mint Rióban, ahol az álmomért úsztam, azért, hogy olimpiai bajnok legyek. Itt, a Duna Arénában közelről éreztem, hogy mennyien szurkolnak nekünk, magyaroknak, így olyan érzésem volt, nem csak magamért úszom. Ez az aranyérem sokkal többet jelent nekem, mint az olimpiai első hely” – mondta Hosszú Katinka.

A Blikk szerint az első hellyel anyagilag is jól jár, hiszen a nemzetközi szövetségtől 5,5, a magyar államtól pedig 2,5 millió forint jutalmat kap kiváló teljesítményéért. A lap kérésére Verrasztó Zoltán világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes korábbi úszó latolgatta Hosszú Katinka esélyeit, aki szerinte még két arany- és egy bronzérmet nyerhet (arany: 200 méter hát, 400 méter vegyes, bronz: 200 méter gyors). Ez a teljesítmény további 20 millió forint bevételt jelenthet a számára.

 

Megosztás Facebookon