Sztárok

Ezt látnád, ha Bódi Sylvi mellett ébrednél!

Azt mondják, aki szép, az reggel is szép. Bódi Sylvi különös képet osztott meg magáról: megmutatta, mit láthatna az, aki mellette ébred. Mondjuk, szerintünk Sylvi kicsit azért kisminkelt "ébredés" előtt...

Sok férfi álmodik arról, hogy Bódi Sylvi mellett ébredjen fel, hiszen a modell elbűvölő ruhában és ruha nélkül is, mint ahogy azt már sokszor megmutatta. Az Exek az édenben műsorvezetője most megmutatta, milyen látvány fogadná azt a férfi, aki ágyba bújik vele. “Ezt látnád, ha mellettem ébrednél fel…” – írta a fotóhoz.

A kép alatt néhány mókás kommentet is találni: “Én már annak is örülnék, ha egyszer úgy ébrednék, hogy nem fáj semmim!” – írta az egyik. Egy másik férfi azt kifogásolja, hogy ezt a fotót 10-kor rakta ki az oldalára: “Tízkor? Nem hogy a nokedlit szaggatnád már!”

Persze a legtöbben inkább sóvárognak, és szívesen nézegetnék Sylvit minden reggel.

A modell sokat tartózkodik külföldön, de az elmúlt napokban a Balaton partján pihent. Uraim, amíg itthon van, szabad a lehetőség, hogy elnyerjék a szívét!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top