Sztárok

Betegekre építi új vállalkozását Hajdú Péter

Sok jövedelmező vállalkozása mellé Hajdú Péter kórházat is nyit hamarosan. Nem kell megijedni, nem ő operál majd. Szerencsére Csisztu Zsuzsa férjében kiváló szakmai partnerre talált.

Mióta Hajdú Péter és Sarka Kata elváltak, a showman vagy a pénzügyeivel, vagy a magánéletével kerül a címlapokra. Legutóbb például bejelentette, hogy igenis együtt van új szerelmével, Eszterrel, aztán pedig Noncsiról posztolt egy olyan képet, amely sokaknál kiverte a biztosítékot. Most pedig ismét a pénzügyek kerültek előtérbe: bízik benne, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan 2016-ban is egymilliárd felett lesz a bevételének végösszege. 

,,Miután megszakadt a kapcsolatom a TV2-vel, eladtam a cégem 50 százalékát abban a reményben, hogy külföldön fogunk műsorokat készíteni. Ez meg is valósult, de végül kiszálltam belőle, mivel Magyarországról nem engedtek elég rálátást a projektekre, illetve az ATV-n is beindultak a dolgaim, ugyanis az Esti Frizbi Hajdú Péterrel mellett az én cégem gyártja a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is.”

Sváby András műsorát is az ő cége gyártja
Sváby András műsorát is az ő cége gyártja

,,Tavalyelőtt kevés tévés produkciót gyártottunk, de sok reklámértékesítésünk volt, tavaly azonban felcserélődtek az arányok” – mesélte Hajdú a Lokálnak, és azt is elárulta: hamarosan kórházat nyit. ,,Terveink szerint 17 orvost foglalkoztatunk majd a centrumban, többek között fül-orr-gégészt, gasztroenterológust és bőrgyógyászt.” A műsorvezető mindenkit megnyugtatott: ő nem fog operálni. Ennek azért mi is örülünk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top