Sztárok

Andy Vajna és Timi nem bírják egymás nélkül!

Vajna Timi az utóbbi időben leginkább villantásaival került a címlapokra – amióta egyedül él Amerikában, sok ideje van magával foglalkozni. Most azonban végre újra együtt lehet férjével: Andy Vajna meglátogatta az államokban.

Ha Vajna Timi posztolt, akkor ott van mit nézni, főleg amióta az Egyesült Államokba költözött. Leginkább a milliókat érő ruhakollekcióit, vagy éppen a hiányos öltözetét, a csillogó partikat és persze filmsztárokkal is gyakran pózol. Most egy másfajta fotót osztott meg: férje, Andy Vajna végre meglátogatta Amerikában, aminek a poszt szerint nagyon örült. 

Beverly Hillsben egyesült a család
Beverly Hillsben egyesült a család

Na jó, a képről nem hiányozhatnak Timi jóképű barátai sem… “Szombati móka” – írta a képhez a filmügyi kormánybiztos felesége, aki egyébként gyakran lóg férfiakkal, ami Andyt egyáltalán nem zavarja, hiszen maradéktalanul megbízik a nejében. Nos, nem tudjuk mit jelent Vajnáéknál a szombati móka, de egy olyan helyen, mint Beverly Hills, biztosan jól szórakoztak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top