Sztárok

50 éves lett mindenki Joey-ja, Matt LeBlanc

Ma ünnepli 50. születésnapját a Jóbarátok Joey-ja, Matt LeBlanc. Generációk nőttek fel a sorozaton, a szereplők pedig mindenki fejében annyi idősek maradtak, mint amikor elindult a műsor. Nos, bár hihetetlen, ők sem maradnak örökre fiatalok.

13 év telt el azóta, hogy az utolsó Jóbarátok-epizódot is leforgatták, de a hat fiatal vicces kalandjait sosem feledjük – az a generáció, aki a sorozaton nőtt fel, Monicat, Rachelt, Phoebet, Rosst, Chandlert és Joey-t is a legjobb barátainak tekinti. Sajnos ők sem maradnak örökre fiatalok,

Matt LeBlanc például ma ünnepli 50. születésnapját.

Kevesen tudják, hogy a Joey Tribbianiként hírnevet szerző színész mindössze 11 dollárral a zsebében ment el a nagy sikerű sorozat szereplőválogatásra, de a végén már 1 millió dollárt kapott epizódonként. 

A Matt LeBlanc által megformált Jóbarátok-karakter legszembetűnőbb jellemzője az volt, hogy nem bonyolítja túl az életet. Két dolog éltette: az étel és a nők, mi pedig sokszor irigyeltük ezért az egyszerűségért. Matt 12 évig alakította Joey-t, akivel valósággal összenőtt az évek alatt, el sem hisszük, hogy már nem az a 23 éves srác, akit megismertünk. Isten éltessen 50. születésnapodon, Matt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top