Sztárok

Lilu tökéletes fejesével a vizes vb-n is indulhatna

Lilu az utóbbi időben büszkén mutogatja magát fürdőruhában, amin egyáltalán nem csodálkozunk. Most viszont nem a testével, hanem a tehetségével lépett elő – ebben a számban akár a következő vizes vb-n is indulhatna.

Lilu a nyári forgatási szünet miatt éppen nem dolgozik, igyekszik minél több időt a családjával tölteni, és ezt általában a vízparton teszi. És milyen jól csinálja, hiszen a fürdőruhás képei hihetetlenül népszerűek. Most viszont egy másik oldalát is megmutatta – legújabb videóján látható fejesugrása mesébe illő, a következő vizes vb-n simán elindulhatna!

???????????????????????????? #splash #summer #blue #water #galaxys8 #samsungmagyarorszag #promocio

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető a zrikát sem hagyta el, beszólt a hattyúval vagy unikornissal pózoló csajoknak. “Francokat… Akkor rátérdeltem volna egy unikornisra… Úgy látom az a menő” – írta a videóhoz Lilu, aki nemrég a fenekével került a címlapokra. Kisfiával, Dáviddal posztolt egy közös fotót, ami szintén lájkrekordokat döntöget. 

Lilu a családjával vakációzik
Lilu a családjával vakációzik

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top