Sztárok

Kivarrták Stohl Andrást

Élő adásban kapta meg élete első tetoválását Stohl András. Az ötvenéves színész mindvégig közvetítette a procedúrát a Class FM hallgatóinak.

Összeszorított foggal küzdött a fájdalommal Stohl András, mikor a Class FM reggeli műsorában megkapta élete első tetoválását. A színész egy apró, jól elrejthető ábrát szeretett volna, így egy alig egycentis végtelen szinbólumot tetetett a jobb csípőjére, az övvonal alá. “Elsőnek szerintem ez elég” – viccelődött a hallgatókkal Stohl.

 

“Hát be vagyok sz*rva! Hát van ilyen, nem?!” – fakadt ki a műsorvezető még bőven azelőtt, hogy előkerült volna a tű. Aztán pedig már nem volt megállás: “Nem jó… de mindent megteszek a műsorért” – szűrte a fogai közt a színész.

“Nyilván a bakancslistához tartozik” – magyarázta a Blikknek Stohl András, akit gyerekkora óta foglalkoztat az elmúlás. “Úgyis ki kell ugranom még ejtőernyővel, meg elmegyek majd Dél-Afrikába vadászni” – mondta vágyakozva a színész, aki nem bánta meg, hogy ötven évet várt az elsó tetkójára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top