Sztárok

Óriási bulival emlékeznek Somló Tamásra

Koncertsorozattal adóznak zenésztársai és családja Somló Tamás emlékének. A Szigeten többek közt Dés László és Bródy János lép fel, novemberben pedig az LGT tagjai állnak színpadra.

Egy éve rázta meg az országot Somló Tamás halála. A LGT alapító tagja, énekes-dalszerző hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el, hatalmas űrt hagyva maga után rajongói és szerettei szívében.

Idén azonban két ikerfia, Dániel és Pál több emlékkoncertet is szervez, ahol Somló Tamás zenész kollégái kötetlenül ünnepelhetik a legendás LGT-s emlékét. A Sziget fesztivál Somló Cirqsz elnevezésű színpadán fellép többek közt Tóth Vera és Gabi, Dés László, Geszti Péter, Bródy János, Charlie, Gerendás Péter és persze a Somló-fiúk is.

Óriási bulival emlékeznek Somló Tamásra

“A Sziget ötlete volt, hogy csináljunk valamit. Úgy gondoltuk, hogy ne szervezzünk egy átlagos feldolgozásestet, ahol az eredetinél sokkal bénábban játsszák el a számokat. Sokáig törtük a fejünket, és azt találtuk ki, hogy alakítsuk az egész koncertet olyan hangulatúra, amilyet apu szeretett. Kizárólag a mi agyunk szüleménye volt minden” – mondta a Borsnak Somló Pál.

Az sem marad koncert nélkül, aki az LGT-re lenne kíváncsi. “A buli valójában egy novemberi nagy esemény előzménye. Az őszi rendezvényen az LGT tagjai ott lesznek a színpadon” – nyilatkozta Somló Tamás fia.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top