Sztárok

Hujber Ferencet lecsukhatják kábítószer-birtoklás miatt

Hujber Ferenc a közösségi oldalán olyan bejegyzéseket osztott meg a napokban, amelyekkel kimondja: tudatmódosító szerekkel ér. A színésznél azóta házkutatást is tartottak a rendőrök, két év börtönbüntetésre is ítélhetik drog birtoklás miatt.

Hujber Ferencet az utóbbi pár évben többször érte vád, miszerint kábítószerezik. Mindig is tagadta, bár a botrányos Mokka interjú után szinte bebizonyosodott, amire mindenki gondolt. Hétvégén a közösségi oldalán “tisztázta” magát, bár ezzel inkább rontott amúgy sem rózsás helyzetén.

Éppen most forgatják a Valami Amerika 3. részét, amelyben Hujber Feri főszerepet játszik, így elég kínos lenne, ha emiatt új szereplőt kellene keresni. Továbbá, ez biztosan nem segít a családi helyzetén, ami amúgy is elég bonyolult: a jelen állás szerint Tölgyesi-Khell Cynthia otthagyta, így most nincs együtt a família. A színész felesége nemrég rendőrt hívott férje miatt, azóta pedig a gyámügy is nyomoz náluk. Ha ez nem lenne elég, Hujber Feri újabb kiírása tovább borzolta a kedélyeket. 

Tavasszal kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult rendőrségi eljárás a színész ellen, a vizsgálat végére azonban egész más vonalon folytatódik az ügy, Hujbert kábítószerrel hozták összefüggésbe – írja a Bors. A színész akár két év börtönbüntetést is kaphat. 

A botrányos Mokka interjú után mindenki nekiment a színésznek
A botrányos Mokka interjú után mindenki nekiment a színésznek
Fotó: facebook/Hujber Feri

A kommentelők nagy része egyébként viccesnek találta a hétvégi Facebook-bejegyzéseket, mondjuk valószínűleg inkább kínjukban nevetnek. Takáts Tamás azonban nem bírta idegekkel, nekiment a színésznek. “Igen! De minek tartasz füvet otthon? Tök fölösleges! Hülyeség!” – írta a zenész, és Bálint Antónia is válaszolt. “Ahelyett h elszívta volna.”

Hujber Ferencet lecsukhatják kábítószer birtoklás miatt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top