Sztárok

Fábián Juli nem adja fel a küzdelmet

A múlt héten jelentette be Fábián Juli, hogy betegsége miatt bizonytalan ideig visszavonul az énekléstől, semmilyen szereplést nem vállal. Azonban megnyugtat mindenkit, nem adja fel a küzdelmet.

Mint beszámoltunk róla, sajnos nem ez az első eset, hogy Fábián Juli daganatos megbetegedéssel küzd. Először 2012-es eurovíziós szereplése után támadta meg a kór, amire akkor párkapcsolata is ráment. “Egy fél éve voltam együtt egy hapsival, aki egy hét után lelépett. Úgy gondolta, hogy ehhez nem kíván asszisztálni. Ez így már nem volt buli, nem volt jó csomag. Nyilván megvannak ennek a miértjei, de nem baj, menjen, akinek mennie kell, mert mindig jobb jön. Csak akkor még nem így gondoltam” – nyilatkozta az énekesnő.

A múlt héten derült ki a rajongók számára, hogy Fábián Juli ismét a betegséggel küzd. “Most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget” – írta a Facebookon.

Ez alkalommal az énekesnő nem egyedül száll szembe a betegséggel, amiért egy megható posztban mond köszönetet a rajongóknak. “Hál’ istennek csodálatos társ, család, barátok és gyógyítók vesznek körül, akik mindenben támogatnak. Nem vagyok egyedül, és Veletek még inkább érzem, hogy sokan gondoltnak rám és drukkolnak nekem. Számomra nincs más út és lehetőség, mint a teljes gyógyulás, annyi tervem és álmom van még, és minden erőmmel, érzésemmel, gondolatommal azon leszek, hogy újra egészséges legyek” – üzeni Fábián Juli.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top