Sztárok

Strandok Éjszakája a megújult Palatinus strandon

A budapesti fürdők közül idén az immár egész évben nyitva tartó Palatinus strand csatlakozott az országos rendezvényhez.
Fotó: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

Fotó: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

A strandon egész nap változatos, szórakoztató és különleges programok várják a nagyokat és kicsiket egyaránt. Utóbbiak részt vehetnek a Club Aloha törpös programjain. Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol kiderül, ki a legelszántabb “harcos”. A zenés szórakoztatásról többek között a Kispárna mesezenekar gondoskodik. A fürdők réme című könyvből megismert BerGer Szimat detektívjátékra csábítja azokat, akik szellemi kihívásra is vágynak.

Fotó: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

Fotó: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

Ezen a napon elkészül a Palatinus graffitifala, amelynek megszületését folyamatosan nyomon követhetik az érdeklődők, de a program nem ér itt véget. Sőt! Bárki alkothat, festhet, és elmondhatja, kinek mit jelent a Pala.

Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitnessóráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni, vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképpen érdemes tehát kipróbálni!

Az extrém sportok szerelmesei két alkalommal is megcsodálhatják az Amazinx Team látványos és akrobatikus parkourbemutatóját. A show alatt Magyarország legelismertebb parkouros atlétái elképesztő produkciót adnak elő, amelyben rengeteg szaltó, tűzugrás és számtalan látványos mutatvány bűvöli el a közönséget. Figyelem! Az előadás interaktív!

Fotó: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

Fotó: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

Az estet a Budapest Voices koncertje pörgeti fel a hullámmedencénél. A koncertlátogatóknak a strandolás mellett igazi zenei csemegét jelenthet az esemény, mivel az együttes 12 énekese és az ütőhangszerese csúcskategóriás hangrendszeren szólal majd meg.

Fotó: Máté Balázs

Fotó: Máté Balázs

További információ:

www.palatinusstrand.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top