Sztárok

Sarka Kata nem akar többé celeb lenni

Sarka Kata elsősorban a gyerekei érdekében szeretné visszafogni a közösségi médiás jelenlétét. És hogy mit szeretne a "celebség" helyett? Őszintén beszélt arról is.

“A magánéletemet tudatosan szeretném megóvni, és igyekszem a gyerekeket is visszaszorítani a közösségi és mindenféle médiából” – mondta Sarka Kata a Borsnak, majd hozzátette, mostantól inkább az üzleti tevékenységeire szeretne koncentrálni.

Sarka Kata nem akar többé celeb lenni

Hajdú Péter exe az interjúban elárulta, egy utolsó szereplést még elvállalt a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának felkérésére, ám ezután “mint celeb Sarka Kata ki akarok törlődni az újságírók telefonjából, és azt szeretném, ha csak online marketinggel vagy szépségversennyel kapcsolatban jutnék az eszükbe“.

Kata elárulta, már látja, hogy mi csapódik le gyermekeiben a szereplések hatására, épp ezért szeretne visszavenni a dologból. “Nem szeretném, ha bántanák őket, nem tehetnek róla, hogy a szüleik ismert emberek.

Olvass még többet Sarka Katáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top