Sztárok

Rékasi Zsigmond utat szeretne törni magának

Az egykori sztárpár fia, Rékasi Zsigmond maga mesélt a törekvéseiről, sőt még azt is kifejtette, hogy miért vállalta a nyilatkozatot, igazán céltudatos.

Rékasi Károly és Détár Enikő lázadó fia, a 16 éves Rékasi Zsigmond napok óta lázban tartja a médiát. A Borsnak mesélt a politikához fűződő vonzalmáról és a törekvéseiről. “Akaratlanul is belecsöppentem bizonyos dolgokba, mint például a politikába. Ugye egy jó darabig csak azt tudtam lekövetni, amit másvalaki mondott, mert még nem volt kialakulva a saját véleményem. Úgy érzem, ma már vagyok olyan tájékozott, hogy saját véleményt formáljak, és a gondolataimat verses formába öntsem”mondta Rékasi Zsigmond, aki a ligetvédő aktivisták tagja, de nem feltétlenül olyan módon, ahogy azt a legtöbben képzelik.”Én nagyon gyakran csak úgy megyek ki tüntetni, ha slammelek vagy elsősegélyt nyújtok. Mindig van nálam ugyanis egy elsősegélykészlet, igyekszem mindenkinek segíteni” – mondta.

Zsebi (a szülei még mindig így szólítják) mesélt a törekvéseiről is. “Van egy Renegátlástalonok néven futó, most kinövő mozgalmam, akikkel ha összefogunk, akkor nagy dolgokat is elérhetünk. Ebben szeretnék utat törni. Írhatnék verseket a szerelemről, vagy hogy mennyire nehéz eljutnom a kifőzdéig, de akármennyire is kamasz vagyok, nem ezek a témák mozgatnak meg. Elég sokáig éltem a bulvárban a szüleim által annak idején. Észrevettem, hogy minden hír maximum egy hétig érdekli az embereket – ezt a lehetőséget kell megragadnom. Azért is mentem bele, hogy most nyilatkozom. Szeretném kiépíteni azt a közönséget, akiknek a mostani fokozott figyelem után is érdekes lesz, amit csinálok” – fejtette ki.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top