Sztárok

Kozso besokallt és visszavonul

Kozsót sokan támadták a szerdai viselkedése miatt, ezért úgy döntött, hogy jó időre visszavonul. Elege lett a támadásokból.

Kozso  a TV2 Mokka című műsorának vendége volt szerda reggel, a zenész egy katamaránon adott interjút, de sokak szerint eléggé furcsán viselkedett. Túlságosan vidám volt és ilyen mondatok, hagyták el a száját: “Természetes dolog, hogy a Balatonban vannak delfinek! És ez a világ legjobb érzése most reggel, nem? Süt a nap, ez a világ közepe. 30… 365 éve, napon keresztül mindig süt a nap, pláne Magyarországon, ez itt a legjobb hely” 

 “Láttam, hogy sokan azt kérdezik, mit szedek, mitől pörgök ennyire. Nem szedek semmit, nem ittam alkoholt, egyszerűen jó volt a kedvem. Már ez is baj? Nyilván nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy nincsenek delfinek a Balatonban, ez csak egy kis vicc akart lenni” – fakadt ki Kozso a Blikknek, majd folytatta. “Szomorú, hogy én bármit tehetek, abban a rosszat keresik az emberek. Elkönyveltek valamilyennek, és ha megfeszülök sem látják be, hogy nem vagyok én rossz. Szerda este jelenésem lett volna valahol, de már oda sem mentem el. Nem akarom kitenni magam annak, hogy mindenki faggasson, kérdezgessen, aztán persze úgysem hisznek nekem. Egy jó időre visszavonulok a szerepléstől, persze a koncertjeimet nem mondom le” – jelentette ki Kozso

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top