Sztárok

Ezekkel a lányokkal nyomul Bereczki Zoltán

Bereczki Zolit egy ideje már nem látták hölgyek társaságában, a minap azonban két csinos nővel fotózkodott. A színész a Mokka vendége volt, ahol összefutott Dér Henivel és Mádai Vivivel.

Míg Szinetár Dóra gyermeket vár új kedvesétől, Makranczi Zalántól, addig Bereczki Zoltán élvezi az agglegények életet. Bár a színész nemrég bejelentette, hogy nem tévézik többé, így nem lesz a Sztárban sztár zsűrijének tagja, mégis rengeteget dolgozik, színházi szerepeire és a zenére koncentrál. Zolinak kevés ideje marad a magánéletére, valószínűleg ezért lehet, hogy hosszú ideje nincs kapcsolatban. Azt mondja, jön a Nagy Ő, ha jönni akar… A minap viszont két csinos hölgy társaságában múlatta az időt, amiről egy fotót is megosztott. 

Bereczki Zoli a Mokka vendége volt
Bereczki Zoli a Mokka vendége volt

Bezo, ahogy a művészvilág ismeri, a balatonfüredi Mokkába látogatott el, ahol Mádai Vivi és Dér Heni társaságában lőtt egy fotót. “Delfint nem láttunk, de jó volt!” – írta a képhez, utalva Kozsó keddi ámokfutására. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top