Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Árpa Attila és Tomán Szabina viszonya most jó

Ritka, amikor egy válás után tényleg sikerül megőrizni a barátságot, de Árpa Attilának és Tomán Szabinának sikerült. Ennek a legnagyobb nyertese a kislányuk, Amira.

Csak a tavaly árulták el a nyilvánosságnak, hogy jó ideje külön élnek, de úgy tűnik, hogy Árpa Attila és Tomán Szabina viszonya a válás után is baráti.  A BEST magazinnak ezúttal nem a színész-rendező, hanem a modell mesélt. 

“Hogy Amirának továbbra is boldog gyerekkora legyen, az édesapjával a válás óta jó barátságban vagyunk. Ha nincs gyerek, valószínűleg egészen másképpen alakul a viszonyunk…” – kezdte Tomán Szabina, aki 11 évig élt együtt Árpa Attilával

Tomán Szabina és Árpa Attila a 10 éves lányuk miatt maradtak barátok
Tomán Szabina és Árpa Attila a 10 éves lányuk miatt maradtak barátok

Az sem titok azonban, hogy bármennyire igyekeztek Amirát megkímélni a sérülésektől a válás során, a kislány megérezte a változást. “Nem haragszik egyikünkre sem, mert már az elejétől mindent elmagyaráztunk neki, és igyekeztünk nyitottan megbeszélni vele mindent.”

A magánéletük részleteiről és arról, hogyan osztják meg a feladatokat, vagy hogy kivel mennyi időt tölt Amira, a BEST-nek mesélt Szabina. A magazinban exkluzív képeket is láthatunk róluk, ahol megnézhetjük, milyen nagy lány lett Árpa Attila gyereke. Na meg azt, hogy kire is ütött.

 

 

Címlap

top