Sztárok

20 évvel ezelőtt kép VV Vivienről

A Való Világ powered by Big Brother játékosa, VV Vivien leginkább meztelenkedéséről és idióta beszólásairól maradt meg az emberekben – most azonban rácáfolt valódi énjére, és egy cuki fotót posztolt 20 évvel ezelőtti önmagáról.

A valóságshow-hősök nagyon kis százaléka marad fent a vízen, miután vége a játéknak. a VV8 győztesének, Somának és Pumped Gabónak köszönhetően VV Vivien bent maradt a körforgásban, sőt, előbbivel nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztük. A folyton hisztis, meztelenkedő, megbotránkoztató lány mostanában kicsit visszafogta magát, a közösségi oldalán sem posztol már olyan képeket, amelyek felháborítják az embereket. Legutóbb például egy olyan képet osztott meg, amin 20 évvel ezelőtti önmagát mutatta meg. 

VV Vivi két képe közt 20 év telt el
VV Vivi két képe közt 20 év telt el

“Közel 20 év telt el a két fotó között, de még néha mindig úgy érzem magam mint egy igazi gyerek… Vagyis általában mindig! JA és a fülem még mindig ugyan ilyen!” – írta a fotóhoz Vivi. A rajongók egyébként imádták a képet, rengeteg lájkot kapott, és kivételesen a kommentek nagy része is kedves volt. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top