Sztárok

Csernus Imre sajátos módszere segíti a vizes vb-n a pólós lányokat

A női vízilabda-válogatott brillírozik a vizes világbajnokságon. Mindehhez pedig talán Csernus Imre különleges motivációs módszere is hozzájárul.

női vízilabda-válogatott tagjaival dr. Csernus Imre pszichológus foglalkozik a nagyobb siker érdekében. A vizes világbajnokság előtt Csernus doki újabb húzással pörgette fel a lányokat: mindenkivel leíratta a fogadalmát, melyet a vízilabda-szövetség közzé tett a Facebook-oldalán – írja a Blikk. Ilyen és ehhez hasonló fogadalmakról van szó: “Bátran vállalom a helyzeteimet”, “Figyelek a mindennapokra, hogy hogyan élek”, “Támadásban és védekezésben is éles leszek”.

Az eddigi meccseket látva elmondható, a lányok betartják, amit megfogadtak, ugyanis az eddigi két találkozón gálázott az együttes, Japánt 20-11-re, a franciákat 19 gólos különbséggel verte. Az igazi erőfelmérő csütörtökön, Hollandia ellen következik a csoportelsőségért. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top