Sztárok

FINA 2017: Hosszú Katinka nagypapája egy arannyal is megelégedne

Olimpiai bajnokunk nagypapája örül, hogy világsztár lett az unokája, de azt nehezen emészti meg, hogy ennyi támadás éri Katinkát. Azt mondja, nincsenek nagy elvárásai, ő egy aranyéremmel is elégedett lenne.

Szexi úszónőnk, Hosszú Katinka egyértelműen a vizes vb egyik főszereplője. Botrányai miatt mostanában sokszor szerepel a címlapon, de most arra készül, hogy az eredményei miatt kerüljön reflektorfénybe. A Story magazin megkereste a háromszoros olimpiai bajnok nagypapáját, aki kijelentette, hogy nincsenek nagy elvárásai, és még kulisszatitkokat is megosztott az úszónőről. “Nekem egy arany is bőven elég lenne! Aztán ha Katának több sikerül, az csak édes ráadás lesz, az a bizonyos hab a tortán” – kezdte Laci bácsi

Az Iron Lady nagypapája nagyon büszke az unokájára, de sajnálja, hogy kevés idejük jut egymásra. “Ritkán jutnak haza, és ilyenkor a teljes rokonságot végiglátogatják. Így nem jutott időnk Shane-nel sakkozni sem, pedig akárhányszor jönnek, mindig nagy csatákat vívunk” – mesélte a Story magazinnak. 

Hosszú Katinka a FINA 2017
Hosszú Katinka a FINA 2017 egyik legnagyobb magyar sztárja

Laci bácsi azt mondja, örül, hogy sokan ismerik Katinka nevét, de abba nem tud belenyugodni, hogy ennyi támadás éri őt. “Nem bírják elviselni, hogy az én unokám a világ legjobb úszója. Mindent kitalálnak, hogy támadhassák! Bizonyítékuk nincs, csak furcsállják, hogy túlságosan jól úszik. Tudják mi volt az ő doppingja? A paprikás krumpli!” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top