Sztárok

Szulák Andrea újra randizik, 53 évesen sem mond le a szerelemről

Az énekesnő lassan két éve, hogy szakított a gyereke apjával, és azóta csak óvatosan kérdezik a magánéletéről. Most a Story magazinból kiderült, hogy Szulák Andrea újra randevúzni kezdett.

Jó formában van Szulák Andrea, aki fürdőruhás képet is posztolt a remek hangulatú csapatépítőről, ahová a színházi kollégáival mentek. A Balaton közepén ringatózva pedig a Storynak arról mesélt, hogy mennyire változott meg a magánélete az elmúlt években. 

Szulák Andrea a Balaton közepén, a
Szulák Andrea a Balaton közepén – a játékszínbeli kollégákkal ment egy csapatépítésre, ott adott interjút a Storynak

Az igaz-e hogy újra randevúzik kérdésre is mosolyogva válaszolt Szulák Andi: “Inkább úgy mondanám, hogy erős és izgalmas kasztingot tartok. Vannak jelentkezők, akik halált megvető bátorsággal szeretnének közelebbről megismerni. Nem vagyok egy fellelhetetlen valaki, aki akar, megtalál.”

Nem akar semmit elsietni, és van ideje eldönteni, kit meddig enged be az életébe.

“Ma már pontosan tudom, mire van szükségem” – állítja Szulák Andrea, aki két éve szakított a gyereke apjával, és azóta teljesen új életet kezdett. 

Szulák Andrea magánéletéről a Story magazinban olvashatsz
Szulák Andrea magánéletéről a Story magazinban olvashatsz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top