Sztárok

Katalin hercegné piros ruhájáért odavannak

Vilmos herceg és Katalin hercegné jelenleg az Európai Unió országait látogatják sorra, a lengyelek után most Berlinben voltak, ahol szintén sűrű volt a programjuk. Az átlagembereket azonban nem a diplomáciai események, sokkal inkább a házaspár gyerekei és Katalin ruhái érdeklik.

Még csak most kezdődött Katalin hercegné és Vilmos herceg diplomáciai körutazása, de máris több ezer fotó készült róluk. Nem is meglepő, mert rengeteg programot szerveztek nekik Lengyelországban, és most a németek is kitettek magukért. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a berlini látogatás első napján
Katalin hercegné és Vilmos herceg a berlini látogatás első napján

Ezúttal is a gyerekek voltak az érkezésnél a középpontban: György herceg igyekezett magának megszerezni az édesanyja virágcsokrát, miközben a húga, Charlotte – vagy magyarosan Sarolta – hercegnő a saját virágaiban merült el.

Vilmos herceg és Katalin hercegné a német reptéren György herceggel és Charlotte hercegnővel
Vilmos herceg és Katalin hercegné a német reptéren György herceggel és Sarolta hercegnővel

Az esti fogadáson pedig Katalin hercegné ruhájáért voltak oda a kommentelők, sokan igyekeztek kideríteni, hol kapható az eredeti vagy egy olcsó utánzat. Nézd, erről a piros dresszről van szó:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top