Sztárok

Megható üzenetet kapott szerelmétől Curtis

Curtis szerelmi élete szinte követhetetlen: volt feleségével, Csillával hol együtt volt, hol nem. Pár hete azonban váltott, új szerelmével imádják egymást – ez a Krisztitől kapott levél is bizonyítja.

Majka rappertársa, Curtis magánéletét nyomon követhettük az Édes Életben, egy ideje azonban már nincs benne a műsorban. A tévénézők láthatták, hogyan éli mindennapjait volt(?!) feleségével, Csillával. Az egykori házaspár között sok volt a vita, többször szakítottak is, de végül mindig visszataláltak egymáshoz. Pár hónapja még Dominikán is együtt voltak, azt hitték a rajongók, hogy minden rendben van. Pár hete azonban Curtis egy titokzatos, fekete szépséggel posztolt meglehetősen romantikus képeket, ezzel mindenkinek tudtára adva: Csillával végleg vége, új szerelme van. 

Curtis május végén posztolt először új szerelméről
Curtis május végén posztolt először új szerelméről
Fotó: instagram/curtis4ker

 Azóta nem telik el olyan óra, hogy újabb szerelmes képet ne látnánk a párról, akik most élik mézesheteiket, imádják egymást, amikor lehet, együtt vannak. Kriszti még a fellépéseire is elkíséri kedvesét, ott tombol a kulisszák mögött. Állításuk szerint mindkettejüket meglepte, hogy ilyen hamar, ennyire mély érzelmeket táplálnak egymást iránt. A minap Kriszti egy nagyon megható levéllel lepte meg párját – Curtis természetesen egyből posztolta, a rajongók imádták. 

Te jelentesz mindent ❤️ @krisztike09.26

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top