Sztárok

Bódi Sylvi leszokott az alkoholról

Az Exek az édenben műsorvezetője az utóbbi időben szexi, sokat mutató képeivel hívja fel magára a figyelmet. Most viszont megosztott egy sztorit, amely mindannyiunknak tanulságos lehet.

Azt már tudjuk, hogy Bódi Sylvi szereti mutogatni magát, hiszen mióta Balira költözött, és ott szörfözget, szinte mindennap megoszt magáról egy-egy félmeztelen, esetleg meztelen képet. Az egykori playmatet legutóbb az Exek az édenben műsorvezetőjeként láthattuk, azóta pedig ismét csak a képek maradtak a követőinek. 

A kép Sylvi indonéziai túráján készült
A kép Sylvi indonéziai túráján készült
Fotó: instagram/sylvibodi

Most azonban egy komoly dologra hívta fel a figyelmet. Sylvi ugyanis lassan egy éve nem ivott egyetlen korty alkoholt sem. Arra buzdítja a követőit, hogy tegyenek ők is így, hiszen azzal nem lesz kevesebb az életük, hogy ezt megvonják maguktól. 

Sylvi egy éve nem iszik alkoholt
Sylvi egy éve nem iszik alkoholt

“Szeptemberben lesz 1 éve, hogy nem ittam egy korty alkoholt sem. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem terveztem így, nem vettem a fejembe, hogy antialkoholista leszek. Nagy ivó sosem voltam, de a jó borokat kimondottan szerettem. Eleinte én sem értettem saját magamat, de nem akartam ezt túlgondolkodni, csak mentem azzal, amit akkor éreztem, azaz hallgattam a testemre. Az meg nem kívánta. Egyre jobban éreztem, hogy nem igazán kell nekem az alkoholnak sem az íze, sem a hatása. Elkezdtem figyelni a testem jelzéseit és azt éreztem, hogy nincs szükségem az alkoholra. Elkezdtem hallgatni a testemre, s akárhányszor megkínáltak valamilyen alkoholos itallal, nem csípőből rávágtam a »Kösz, nem kérek«-et, hanem megkérdeztem magamtól, hogy kell-e ez nekem, valóban kívánom-e?! Aztán egymás után újra és újra ugyanaz a válasz jött, így nem töltöttem magamba a szeszt udvariasságból vagy csak azért mert mások is ezt teszik. Hát így lett az, ami most van. Úgy néz ki megértem a változásra, s magától hagytam el egy olyan szokást, amelyre már nincs szükségem. Érdekes, hogy hogyan tud az ember egyik napról a másikra megváltozni, letenni valamit, elengedni egy-egy szokást…” – részletezte a fotónál Sylvi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top