Sztárok

Az igazság a Rubint Réka luxuséletét bemutató sorozatról

A nemrég megjelent hírekkel ellentétben Rubint Réka csupán egy mellékszereplő lesz a Viasat3 új műsorában, amely a Feleségek luxuskivitelben címet kapta.

Az Amerikában és nemzetközileg is nagy sikert arató The Real Housewives műsorformátum 2006-ban jelent meg a képernyőn, és azóta is nagy sikerrel megy. Ezért döntöttek úgy a Viasat3 műsorkészítői, hogy a magyar változatot is megcsinálják. Rubint Réka nem főszereplő lesz, hanem kiemelt mellékszereplőként vesz részt a Feleségek luxuskivitelben névre keresztelt sorozatban.Éppen ezért meglepő, hogy az ő nevével akarják eladni a sorozatot és úgy hirdetik, mintha Réka luxuséletét mutatná meg a nagyközönségnek.

A Feleségek luxuskivitelben hatalmas siker az egész világon
A Feleségek luxuskivitelben hatalmas siker az egész világon

“Elkísérte a lányokat Törökországba, a szereplők voltak az Alakreform táborban, illetve Réka irodájában is forgattak vele” – mesélte egy neve elhallgatását kérő, közeli barát. A fitnesslady egyébként a forgatásokon kívül is nagyon elfoglalt, hiszen Réka a táborok mellett is rengeteget edz, nemrég pedig kijelentette: lehet, hogy újra bővül majd a család. 

Rubint Rékával ellentétben ők öten főszerepet kaptak a Feleségek luxuskivitelben sorozatban: 

  • Farkas Rita étteremtulajdonos,
  • Csősz Boglárka, aki régebben színésznő volt, most filmproducer is 
  • Köllő Babett, az operettszínésznő
  • Smaltig Dalma, a gyermekruha-tervező 
  • Vasvári Vivien modell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top