nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tolvai Renit lek..zták, Tóth Vera megvédte

Tolvai Renit lek..zták, Tóth Vera megvédte

Amazonként védte meg barátnőjét Tóth Vera! Az énekesnő egy Tolvai Reni képéhez írt kommenten akadt ki, és zseniálisan vágott vissza a szűk látókörű hölgynek.
NLCafé
f Ajánlom

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András jól megérdemelt pihenőjükre utaztak tegnap, Törökországban töltenek néhány napot. Bár a sztárpárt ritkán látni együtt, Reniék boldog kapcsolatban élnek, nemsokára pedig kiadják a várva várt duettet. Tegnap indultak el Alanyába, az indulásról pedig Reni posztolt is egyet a reptérről.

Reni és András Törökországba indultak
Reni és András Törökországba indultak

Bár a hírességek tisztában vannak vele, hogy megosztóak lehetnek, egy kommentelő mégis túlment minden határon, és az énekesnő származását szidta. 

A
A “hölgy” durva szavakkal illette Renit

Bár Tolvai Reni jól reagált a történtekre, Tóth Vera, akivel régi barátnők, nem hagyta annyiban, visszaírt a kommentelőnek, méghozzá nem is akárhogy. 

Tóth Vera megvédte a barátnőjét
Tóth Vera megvédte a barátnőjét

Az énekesnő együttérzően nyilatkozott, hiszen ő is nap mint nap ilyen kommentekkel szembesül – régebben gyakran szidták a súlya miatt, most pedig azért, hogy miért fogyott le. Nos, van akinek semmi sem jó, de ez nem annak a hibája, akit éppen megtámadnak… 

 

Megosztás Facebookon