Sztárok

Nagyon cuki Sarolta hercegnő és György herceg a reptéren

Vilmos herceg és Katalin hercegné az Európai Unió országai közül először Lengyelországba érkeztek, és bár öt nap alatt rengeteg programon vesznek részt, igazán az érdekli a helyieket: hova viszik magukkal György herceget és a kis Sarolta hercegnőt.

A varsói repülőtéren is Vilmos hercegék gyerekei voltak az igazi sztárok. Már a landoláskor kiszúrta néhány szemfüles fotós, ahogyan György herceg és Sarolta hercegnő az ablakban kukucskált, ráadásul meg is tudták örökíteni a jelenetet. 

György herceg és Charlotte hercegnő a repülőgép ablakából figyelte, ahogy a gép a helyére gurul
György herceg és Sarolta hercegnő a repülőgép ablakából figyelte, ahogy a gép a helyére gurul

Mondjuk, még ezt is felülmúlta, amikor Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről újabb családi kép készült a kifutón, amikor a két gyerekükkel sétáltak a terminál felé.

f
Katalin hercegné a kis Sarolta hercegnőt vitte a karjában, Vilmos herceg pedig Györgynek magyarázta, mi is történik

Katalin hercegné új frizurája és fehér ruhája ezúttal nem keltett akkora feltűnést, mint a lánya ruhácskája. Korábban Sarolta ruháiért sorban álltak az üzletekben, vagy éppen különböző divatcégek koppintották le a szettjét, mert olyan népszerű, bármit is visel.  

f
Sarolta mosolyogva szemlélte a tömeget, és integetett az embereknek, György herceg félénkebb volt

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top