nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Détár és Rékasi fia, Zsigmond a rendszert szidja, a fákat védi

Détár és Rékasi fia, Zsigmond a rendszert szidja, a fákat védi

Rékasi Károly és Détár Enikő fia nagyon keveset szerepelt a médiában, most azonban nem híres szüleivel, hanem botrányaival hívja fel magára a figyelmet – nem hittünk a szemünknek, mit posztolt Zsebi.
NLCafé
f Ajánlom

Nem köztudott, de az egykori színészházaspár fia, Rékasi Zsigmond – vagy ahogy mi megismertük, Zsebi – eltökélt természetvédő. Nem riad vissza semmitől, ha a fák védelméről van szó – írja a Bors. Egy korábbi demonstráció alkalmával még gázspray-vel is lefújták, de ez után sem hátrált meg. A kormány tervei szerint a Városligetben nemsokára múzeum épül, amit Zsebi és a mögötte álló szervezet igyekszik megakadályozni. Détár Enikőék fia mindig is öntörvényű volt, szülei válása óta nem nagyon beszél édesapjával, csak a szükséges dolgokat vitatja meg vele. Nemrég azonban megtört a jég, közös képet posztoltak a színész szülővárosából.

Rékasi Károly édesanyjánál jártak
Rékasi Károly édesanyjánál jártak

“Édesanyámnak segítettünk ma Zsigmond fiammal, bepakoltuk a téli melegedésre szánt tűzifát. Három generáció dolgozott együtt. Nagyszerű érzés volt!” – írta a képhez Rékasi Károly, aki a motorbalesete után ismét kirobbanó formában van

 

Megosztás Facebookon