Sztárok

Kovács Patrícia kilenc év után elválik férjétől, Gusztos Pétertől

Hét év házasság után beadta a válókeresetet Kovács Patrícia és Gusztos Péter. A színésznő a Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt ismerőseivel, akik erre a lépésre egyáltalán nem számítottak, mindenkit meglepetésként ért.

Hét éve házasodtak össze, de már kilenc esztendeje alkotott egy párt Kovács Patrícia és férje, Gusztos Péter. A kerek, 10. évfordulót már nem ünneplik meg, hiszen hosszas gondolkozás után úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. A színésznő nem akart nagy felhajtást, a privát közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt az ismerőseivel. 

Ritka közös kép: Kovács Patrícia és Gusztos Péter egy premieren

Kovács Patrícia és férje sokáig próbálták rendezni a kapcsolatukat
Kovács Patrícia és férje áprilisban, a Kincsem című film bemutatóján. Még vidámnak tűntek együtt
Fotó: Birton Szabolcs

Bár az ismerősöket meglepte a hirtelen döntés, a színésznő és párja már két éve próbálják rendbe hozni kapcsolatukat, sikertelenül. A politikus férj, Gusztos Péter nem ment el szó nélkül a történtek mellett, megosztott pár gondolatot a válással kapcsolatban a közösségi oldalán. “A legjobb az, ha mi mondjuk el és ha együtt mondjuk el. Mindenkit arra kérünk, tartsa tiszteletben: nem tudunk, nem akarunk, nem fogunk ennél többet mondani. A közösségi oldalakon mindannyian hajlamosak vagyunk csak a szépet és jót mutatni magunkból és az életünkből, így akik a távolból követnek minket, nyilván megdöbbennek majd ezeken a sorokon. De az élet nem a legjobb pillanatainkból készült fotók gyűjteménye, sokkal összetettebb, bonyolultabb annál. Idén volt 9 éves gyönyörű kapcsolatunk, mely két éve komoly válságba került.”

Nem tudták rendbe hozni a házasságukat
Nem tudták rendbe hozni a házasságukat
Fotó: facebook/petergusztos

“Mindent megtettünk ebben a két évben, ami erőnkből telt, hogy rendbe hozzuk. Akik ismernek minket, tudják, mekkorát küzdöttünk érte, egymásért. Mégis oda jutottunk, hogy jobbnak látjuk, ha most elengedjük egymás kezét. Békében külön költözünk. De közel maradunk egymáshoz, mert összekapcsolnak minket a gyerekek, a kutyáink, a közösen létrehozott alapítvány, és természetesen az az erős kötődés, ami eddig elhozott minket. Esküvői meghívónkon hét éve ez állt: »együtt leszünk, mint a gemenci szarvasok«. Az ár most elsodort minket egymás mellől. De a szeretet köztünk végtelen” – írta.

A posztból kiderült, békében szakítottak, így biztosan nem fogunk hallani egy zűrös válásról, ahogy arról sem, hogy Patrícia és Gusztos Péter közös kislánya bármilyen formában megszenvedi szülei kapcsolatának romlását. 

Kovács Patrícia kislánya, Hanna Lujza októberben lesz 4 éves
Gusztos Péter és Kovács Patrícia kislánya, Hanna Lujza októberben lesz 4 éves
Fotó: instagram/kovacspatriciarajongoioldal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top