Sztárok

Balázs Fecó lemondott az álmáról

Balázs Fecó megvált a balatoni házától, de még nem tudta elengedni, ami nem is csoda. Titokban többször is ellátogatott a házhoz, ami már nem az övé.

Egy világ omlott össze Balázs Fecóban, amikor aláírta a Balaton-parti házának adásvételi szerződését. “A feleségem és a fiam sem rajongott úgy érte, mint én, egyedül pedig azért sem akartam ott sok időt tölteni, mert így nem volt senki, aki bevisz a füredi kórházba, ha megint rakoncátlankodna a szívem. Azt a több százezer forintot is sajnáltam, amit éves szinten fizettem felügyeletre és karbantartásra. Úgy éreztem, jobb, ha ez az álom véget ér, de még nem engedtem el. Bevallom, annyira hiányzik, hogy titokban kétszer is odamentem, amikor arra vitt az utam” – mondta a Blikknek.

Balázs Fecó lemondott az álmáról

Balázs Fecót évtizedekkel ezelőtt ejtette rabul az orosz stílusú ház, ami akkor a Léna című 78-as Omega-sláger névadójaként ismertté vált Vas Léna családjáé volt. “Léna az első feleségem barátnője volt, és a falut annyira megszerettem, hogy a válásom után ott vettem egy félkész házat, de nem a parton. Aztán a kocsmából hívtak, hogy árulják a házat, amiről régóta álmodozol” – emlékezett vissza Balázs Fecó a ház történetére. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top