Sztárok

24 évvel ezelőtti kép Gáspár Bea és Győzike esküvőjéről – valami, amit látnod kell

A Győzike show sztárja és felesége, Bea asszony többször is szakítottak az évek alatt, de az idő mégiscsak igazolja, hogy jó párost alkotnak. A showman NAV-ügye sokat kivesz belőlük, de az évforduló legalább egy napra elvonta a figyelmüket.

Házkutatást tartott az adóhatóság Gáspár Győzőéknél május elején. Később megállapították, hogy a vagyon nagy része Evelin nevén van, így Gáspár Győző fellebbezett. Az adócsalási ügy azóta is tart, minden nap van egy-egy új szál, amit vizsgálnak. Ha ez nem lenne elég, nemrég napvilágot látott egy hír, miszerint Győzike annak idején VV Gigivel csalta Beát – bár ezt mindketten cáfolták. Ma azonban igyekeznek pozitívan tekinteni a világra, a körülmények ellenére is, hiszen ma ünneplik 24. házassági évfordulójukat. 

Különleges évfordulót ünnepelnek
Különleges évfordulót ünnepelnek

Bea egy megható üzenetet is közzétett a megosztott kép mellé. “Since 1993.07.17. (1993.07.17 óta – a szerk.) Köszönöm az elmúlt 24 évet! A szerelmem, a barátom, a lelki társam, a testvérem, a mindenem! Félszavak nélkül megértjük egymást, csak egymásra nézünk, és mindent értünk. Az elmúlt 24 évben volt minden; sok jó, sok rossz, sok olyan dolog és élmény, amit senki mással nem tudtam volna megélni csak VELED! Remélem, még sok-sok közös élményünk lesz együtt, mindegy, hogy mi vár ránk, együtt legyőzzük az összes nehézséget! Az örökké nálunk tényleg örökké szól! Köszönöm, hogy a lányaim apja vagy, törődsz és vigyázol a családunkra! Igen, a családunkra, mert a család nálunk még mindig az első, szent és sérthetetlen!” – írta Gáspár Bea, akinek a körülmények ellenére is határtalan az öröme, hiszen pár hónapja megnyerte A Konyhafőnök VIP-t, azóta pedig elindította saját gasztroblogját

Gáspár Bea és Gsápár Győző a lányaikkal, Virággal és Evelin
Gáspár Bea és Gsápár Győző a lányaikkal, Virággal és Evelinnel

A pár egyébként már több esküvőt is ünnepelt az évek során, mert úgy érezték, hogy ezzel is szorosabb a kapocs közöttük.

“Most hatodszor vettem el Beát, Magyarországon ilyet még senki nem csinált. Büszke vagyok arra, hogy míg más közszereplők nem tartanak ki a párjuk mellett, addig mi már húsz éve ugyanaz az ember mellett fekszünk és kelünk mindennap” – mondta anno Gáspár Győző az esküvő kapcsán.

 

Itt van a pontos lista a Gáspár-esküvőkről:

  • a házaspár először 1993-ban házasodott össze Salgótarjánban,
  • hat évvel később, 1999-ben Jordániában,
  • 2003-ban a Mátyás-templomban erősítették meg a kettőjük közti köteléket.
  • 2005-ben Kubában,
  • 2008-ban Siófokon rendezték a szertartást,
  • 2013-ban pedig a sziráki kastélyban mondták ki ismét a boldogító igent.

Most pedig vess egy pillantás az esküvői képekre, nekünk a 24 évvel ezelőtti a kedvencünk.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top