Sztárok

Fábián Juli daganatos betegséggel küzd

"Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok" – írja Fábián Juli.

Fábián Julinak ismét daganatos megbetegedéssel kell megküzdenie. Ezt a Facebook oldalán jelentette be. Teljes erejével a gyógyulásra koncentrál.

“Kedves Rajongóink, Barátaink!
Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről.
Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.
Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem, és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek, és alkothassak, énekelhessek.
Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket, és időnként hírt fogok adni magamról” – írta a közösségi oldalán Fábián Juli.

A most 37 éves jazzénekesnő néhány éve már sikeresen megküzdött egy daganatos megbetegedéssel. Az akkori párja is elhagyta, minderről Fábián Juli tavaly beszélt Joshi Bharatnak.

Fotó: Fábián Juli Facebook oldala
Fotó: Fábián Juli Facebook oldala

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top