Sztárok

Baukó Éva húga éppoly gyönyörű, mint a nővére

Baukó Éva és húga elképesztően hasonlítanak egymásra! A realitysztár nem gyakran mutogatja a testvérét, de most kivételt tett – a rajongók imádják Györgyit!

Baukó Éva nem rest egy nap többször is frissíteni a közösségi oldalát, az Édes Életben pedig a mindennapjait is megosztotta a tévénézőkkel. Pár hónappal ezelőtt úgy tűnt, végre a szerelem is megérkezett az életébe, de sajnos szakítás lett a vége. Nem búsul, a képei alapján úgy tűnik, nagyon is élvezi az életét – sokat strandol, nyaral és bulizik a barátaival. 

Baukó Éva a barátnőivel
Baukó Éva a barátnőivel

A realitysztár olyan képet posztolt a napokban, amin a rajongók is meglepődtek. Rég nem látott húgával tett fel közös képet, a hasonlóság pedig elképesztő. A követői közül sokan meg sem tudták mondani, hogy melyik Éva, és melyik a húga, Györgyi. Akadtak azonban károgók is, akik azt nehezményezték, hogy Baukó túlretusálta a képet, és ezért az nem is természetes. 

Baukó Éva húga éppoly gyönyörű, mint a nővére

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top