Sztárok

Kampány indult, hogy Dwayne “The Rock” Johnson legyen az elnök

Kampánybizottság alakult Dwayne "The Rock" Johnson elnökké választása érdekében. Lehet, hogy a Sziklának semmi köze a dologhoz, de korábban már beszélt arról, hogy érdekli a politika, és elgondolkodott a jelölésen.

Dwayne “The Rock” Johnson, a korábbi pankrátor, jelenleg a Halálos iramban-filmek és a Baywatch sztárja többször is beszélt már róla, hogy érdekli a politikusi karrier, és akár az elnökválasztáson is indulna. Tévéműsorokban már többször viccelt ezzel a témával, például a Saturday Night Live-ban:

Most viszont eggyel komolyabbra fordult az ügy, mert egy Kenton Tilford nevű ember bejegyeztette Rock 2020-as elnöki kampányát a szövetségi választási bizottságnál. A sztár még nem kommentálta a hírt, szóval lehet, hogy neki speciel semmi köze hozzá.

Johnson korábban republikánus kötődésűként jellemezte magát, de Donald Trumpot többször is nyilvánosan kritizálta. Mostanában inkább független jelöltként képzeli el magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top