Sztárok

Formás mellei eltakarják Vajna Timit

Nem bír magával Vajna Timi! A filmmogul 34 éves felesége ismét Los Angelesben van, ahol most éppen egy testékszerről posztolt – vagy a melleit akarta megmutatni?

Andy Vajna és felesége, Tímea egy ideje távházasságban élnek, hiszen az amerikai állampolgárság megszerzése érdekében Timinek az elkövetkező 5 évben minimum 2 és fél évet az Egyesült Államokban kell tartózkodnia. Bár azt mondja, ott nem él luxusban, a képei sokszor rácáfolnak erre a kijelentésére, vagy ugye, mint minden, ez is relatív. 

Hey babycake ???? ???? ???? by @davidgellerthegyi

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Vajna Timinek az edzéseken és a nyelvtanuláson kívül láthatólag nem sok dolga van – medencézik, a barátaival partizik, és folyamatosan dokumentálja az életét. A minap egy “mellfit” is feltöltött az Instagramjára, ami, mondjuk, megszokott tőle az utóbbi időben. Ez azonban mégis csak más, hiszen a hashtagből ítélve egy testékszert szeretne reklámozni, de a melle gyakorlatilag eltereli a figyelmet. 

#bodychain #choker @jacquieaiche thanks @lianalevi ????????????

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ti mit vettetek észre először, ahogy ránéztetek a képre?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top