Sztárok

Nagyon keményen nekiment Tóth Gabinak Puzsér Róbert

Tóth Gabi mostanában nem sokat szerepel az újságok címlapján, Puzsér Róbert mégis ezt az időpontot választotta, hogy leszedje a keresztvizet az énekesnőről.

Puzsér Róbert Cinkos, aki néma című, a Magyar Nemzetben megjelenő heti rovatában Tóth Gabit állította pellengérre. A kritikus a tőle megszokott, néha alpári stílusban veti az énekesnő szemére, mennyire közönségesnek tartja – számol be a Blikk.

Nagyon keményen nekiment Tóth Gabinak Puzsér Róbert

Puzsér állítólag azért akadt ki és ragadott klaviatúrát, mert Tóth Gabi kijelentette, ő gyógyítani jött a földre. Bár ezt három hete nyilatkozta, Puzsér mégis most érezte úgy, e mellett nem mehet el szó nélkül. Szerinte “a Való Világ főcímdaláról és ordenáré tetkóiról hírhedtté vált énekesnő (…) valójában azért jött a Földre, hogy egy idegen intelligencia a narcizmus és a gátlástalanság kritikus mértékét tesztelje rajta. A kísérlet keretében Tóth Gabinak két hitvány stúdióalbummal a háta mögött volt pofája beülni mentornak, zsűrinek és zenei megmondónak egy egész ország nappalijába.”

 

A kritikus szerint “Tóth Gabinak minden nyilvánosan töltött percében trendet kell diktálnia a Krisztus utáni huszonegyedik, huszonkettedik és huszonharmadik század földi prostituáltjainak, miközben félig kilógó műcsöcsökkel üvölti a mikrofonba, hogy ő ugyanaz az egyszerű, vidéki lány”.

Puzsér Róbert cikke végén még hozzáteszi, őt rendszeresen vádolják azzal, hogy negatív, megkeseredett ember, ám szerinte csak “a szemetet hívja szemétnek”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top