Sztárok

Először láthatjuk Kaszás Attila gyerekeit, Lucát és Jancsikát

Tíz év telt el a legendás színész, Kaszás Attila halála óta, és a családja, a barátai a szülőfalujában, Zsigárdon jubileumi emlékestet rendeztek a tiszteletére. Gyerekei, Jancsika és Luca is színpadra léptek.

Ahogyan Rudolf Péter, az emlékest egyik fő szervezője fogalmazott, Kaszás Attila iránytű volt mindannyiunk számára.

“Attila neve mozgósító erejű” – állítja Rudolf Péter, aki sokat mesélt a BEST magazinnak arról, hogyan is szeretnék őrizni azt a szellemiséget, amit Kaszás hagyott rájuk. 

Kaszás Attila 10 éve hunyt el
Kaszás Attila 10 éve hunyt el

“Az est Attiláról szólt, mégsem szomorkodtunk. Hisz mégiscsak eltelt tíz év, és bár folyamatosan hiányzik, ezen az estén nem a fájdalmat kerestük.”

Az est során a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Kaszás Attila két gyereke a színpadra állt, és verset mondott. Jelenlétükkel mosolyt csaltak édesanyjuk arcára. Jancsikáról, Lucáról és a családról láthatók fotók a BEST legfrissebb számában, amelyből az is kiderül, mit gondol az özvegy a rendezvényről, és a gyerekek vajon apjuk nyomdokaiba lépnek-e. 

Kaszás Attila gyerekeit először a BEST magazinban láthatjuk
Kaszás Attila gyerekeit először a BEST magazinban láthatjuk

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top