Sztárok

Dér Heni rafinált fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját

Az énekesnő még a nyári koncertsorozat előtt ruccant ki Horvátországba: szerelmével, Gáborral és a barátaival nyaralt. Ráadásul Dér Heni még a Tóth lányokba is belebotlott a parton.

Dér Heni idén már nem stresszelt a vizsgaidőszak miatt, hiszen az énekesnő decemberben lediplomázott – így korán kezdődött számára a nyár. Az énekesnő Horvátországban nyaralt a barátaival és a szerelmével, a napokban jönnek haza, és kezdődik a munka, hiszen ilyenkor szinte mindennap koncertet ad. Henit alakját már A Nagy Duett alatt is rengetegen dicsérték, mégsem tudtunk szó nélkül elmenni a bikinis képe mellett. 

#wednesday #nofilter #instagood #instalike #seaside

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

 Az énekesnő képeit több ezren lájkolák, a követői pedig folyton dicsérik, ami nem csoda. 

????????????????????#seaside #instagood #nofilter #vacationtime

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Mint említettük, Heni a szerelmével, a focista Vincze Gáborral nyaralt, aki nemrégiben újra eljegyezte a lányt. Az énekesnő egy pár hete említette, hogy közeleg az esküvő időpontja. 

❤️

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Nem csak Heni választotta ezt a csodás helyszínt, nemrég Tóth Gabi és Vera is ott vakációzott, ők a szüleiket is elvitték. Persze, ha már ott voltak, össze is futottak egy italra. “Összefújta a szemetet a szél” – írta Tóth Vera a képhez. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top