Sztárok

Bereczki Zoltán visszavonulása nem kamu, megindokolta

Eddig elképzelhetetlen volt, hogy Bereczki Zoltán ne legyen benne a Sztárban sztár produkcióban, ráadásul a nézők egyik nagy kedvence a műsorban. Most viszont nélküle folytatódik a show.

Elég, ha néhányat idézünk azokból a hozzászólásokból, amelyek Bereczki Zoltán nagy bejelentéséhez érkeztek:

  • Hiányozni fogsz.
  • Nélküled nem lesz ugyanolyan.
  • Miattad néztem a Sztárban sztárt.
  • Ezzel eltűnik az egyetlen igazán hozzáértő a zsűriből.

És így tovább, mindenki el tudja már képzelni, milyen csalódottan reagáltak az énekes-színész döntésére, noha érthető, miért szállt ki a TV2 nagy sikerű produkciójából. Mivel eleinte álhírnek gondolták, Bereczki végül a Sztárban sztárral kapcsolatos hírt maga is megosztotta, hogy ne legyenek félreértések, és elejét vegye a találgatásoknak. 

Bereczki Zoltán a visszavonulásaát megindokolta

Amióta Bereczki megnyerte a Sztárban sztár első évadát, oszlopos tagja volt a későbbi szériák zsűrijének, de szerepelt A Nagy Duettben is, ahol a nézők ugyanúgy rajongtak érte. Szóval, láttuk már a színpadon női ruhában, Rácz Gergő előadásának hála volt, hogy két Bereczki volt a színpadon, vagy éppen megnézhettük, milyen Bereczki barna hajjal. De ennek most vége, a nézők reményei szerint azonban nem örökre. 

A Sztárban sztár+1 kicsi
Ki gondolta, hogy Bereczki Zoltán a Sztárban sztár+1 kicsivel búcsút int a tévézésnek is?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top