Sztárok

Csirkét árultak Steiner Kristóf vegán étkezdéjében

Nem volt rentábilis a sárga Robur buszból kialakított food truck, mégsem ettől fájhat leginkább Steiner Kristóf feje. Új üzletvezetője csirkét tett az étlapra.

Az év elején nyílt meg Budapesten az a Steiner Kristóf nevével fémjelzett vegán food truck, amit Kristóf még a Gourmet Fesztiválon is büszkén mutatott be a nagyközönségnek. A kilencedik kerületi vállalkozást a fiatal szakács izraeli otthonából menedzselte, írja a Blikk.

Csirkét árultak Steiner Kristóf vegán étkezdéjében

“A busz sosem volt az enyém, de örömmel vágtunk bele a dologba, és ugyan az udvaron belül kimagaslóan sokan jártak hozzánk, fél év alatt sosem jutottunk el arra a pontra, hogy a Food Truck Udvarnak járó bérleti díj és a busz üzemeltetése rentábilis legyen” – mondta Steiner Kristóf. Az üzletvezetője ezt a relatív sikertelenséget megunva felmondott, Steiner pedig folytatta volna a busz üzemeltetését egy új vezetővel.

Meg is találta az új főnököt, azonban látogatói az interneten értesítették: csirkés ételek is felkerültek a food truck étlapjára. Steiner Kristóf elhatárolódott a lépéstől. “Gondolom, mondanom sem kell, ettől a ponttól sem a buszhoz, sem az udvarhoz, sem a projekten dolgozó üzletemberekhez nincs semmi közöm többé.”

“Ez az egész annyira magyaros sztori, de nem tör le! Már dolgozom egy új vállalkozáson, amelyben csak olyan emberekkel szeretnék dolgozni, akikben teljesen megbízom!” – fogadkozott a szakács.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top