Sztárok

Sebestyén Balázs: tiszta vizet öntök a pohárba – a Reggeli Show körül sok a kérdés

Sebestyén Balázsék szeretnék tisztázni, mi a helyzet a tegnapi bejelentéssel kapcsolatban. Azért az nem egészen úgy van, ahogyan a legtöbb helyen megjelent.

A Rádió1 Reggeli Show körüli balhé miatt úgy érezték a rádiósok, hogy most már el kell mondaniuk a saját variációjukat, mivel ma már 100 milliós Morning Show-Reggeli Show brandről írtak a lapok, ráadásul mindeddig nem nyilatkozott a csapat ezzel kapcsolatban.  

“Ami a tegnapi híreket illeti, abból annyi igaz, hogy kézhez kaptunk egy végzést, hogy függesszük fel a név és a logó használatát. Amit rosszul hoztak le, hogy ez nem ítélet, ez nem jogerős, hanem addig, ameddig tart a per, függesszük fel. 15 napon belül mi ezért jogorvoslatért fordulunk a bírósághoz. Amíg nem születik döntés a fellebbezésről, addig ebben a formában megyünk tovább.”

Sebestyén Balázs
Sebestyén Balázs tiszta vizet öntött a pohárba

Sebestyén Balázs még fontosnak érezte hozzátenni, hogy ő erről adásban nem beszélne, ha nem írnának az ügyről, mert nekik nem ez a része fontos. 

“Nincs bennünk sértettség. A Reggeli Show és a Morning Show név bennünket illet, ezt gondoljuk, mert ezek mi voltunk 2009 óta, az igazi Morning Show. Ezért az igazságért tovább küzdünk.”

A hallgatóknak nagyon hálásak a támogatásért, és azért, hogy nem a  Reggeli Show-Morning Show név dönti el, Sebestyén Balázsékat hallgatják-e

“A hallgatók már sokszor bebizonyították, hogy ránk vagytok kíváncsiak, és nem a névre. Erre a 8-9 emberre, aki a stáb.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top