Sztárok

Király L. Norbi 20 kilót hízott egy év alatt

Az egykor kifejezetten sovány, 174 centis énekes 20 kilót szedett magára az elmúlt egy évben. Király L. Norbi most érte el a 86 kilót, de ez még korántsem a vége a történetnek.

Király L. Norbi súlyos betegsége miatt néha már úgy érezte, hogy inkább nyugdíjas bácsikaként tengődik, mintsem tetterős, huszonéves férfiként. Másfél évvel ezelőtt mesélt arról, milyen fájdalmai vannak, és hogy sokszor csak mankóval tud járni.  

Egykor így ismertük meg Király L. Norbit az X-Faktrorban Keresztes Ildikó mentoráltjaként

Éppen ezért sokkoló volt őt tavaly mankóval látni, ahhoz képest pedig a 20 kilós hízása valóságos csoda. Ráadásul nem pocakot növesztett, hanem alaposan kigyúrta magát, ahogyan az a Story magazin képein látszik. 

“28 vagyok, 13 éves korom óta dohányoztam, de tavaly letettem a cigit. És bár sosem voltak alkoholproblémáim, egy éve egy korty szesz sem ment le a torkomon. Fehérjetartalmú ételeket eszek, a kondizástól pedig húsz kiló jött fel rám az elmúlt egy évben. Persze nem mind izom, de arányosan oszlik el rajtam.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top