Sztárok

Kép Demcsák Zsuzsáról és új párjáról

A Story magazin exkluzív fotósorozatot készített Demcsák Zsuzsáról és párjáról, akivel egy hónapja vannak együtt. A jól menő üzletember egyelőre nincs felkészülve a szereplésre.

A legutóbbi Esti Frizbiben derült ki, hogy Demcsák Zsuzsának ismét van párja. Hajdú Péterrel a következő párbeszédet hallhattuk, láthattuk:

  • Most minden rendben van a magánéleted körül? 
  • Alakul.
  • De van barátod? 
  • Alakul.
    Demcsák Zsuzsa Hajdú Péternek
    Demcsák Zsuzsa Hajdú Péternek mesélt először az Esti Frizbiben, de nem volt bőbeszédű
  • Mit lehet tudni róla? 
  • Semmit.

Már ettől is leizzadt a Mokka egykori műsorvezetője, de Demcsákból még annyit kihúzott Hajdú Péter, hogy az új párja civil, és a baráti társaságból ismerte meg. A szülők még nem ismerik a férfit, még nem mutatta be otthon, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy ez megtörténik, pedig a válása óta nem volt olyan férfi, akivel ezt megtette volna. 

Most a Story magazinban exkluzív képek jelentek meg, amelyeken Demcsák Zsuzsa az új párját öleli, csókolja, aki nem kolléga, és nem is ismert ember, mint ahogy arról korábban néhányan pletykáltak. Részletek a Story magazinban olvashatók, ahol kiderül, hogyan indult az egy hónapja tartó szerelem. 

Demcsák Zsuzsa és új szerelme első közös fotója a Storyban jelent meg
Demcsák Zsuzsa és új szerelme első közös fotója a Storyban jelent meg

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top