Sztárok

Először mutatta meg kislányát Bárdosi Sanyi

Bárdosi Sanyi és felesége, Ildi nem is lehetnének boldogabbak: egy hónapja megszületett második gyermekük, Maja, aki a szülők elmondása szerint nagyon nyugodt baba.

Június elején jött világra az olimpiai ezüstérmes birkózó kislánya, Maja. Az immár kétgyermekes apuka bent volt a szülésnél, ezzel kapcsolatos élményeit meg is osztotta a Mokkában.

“Én bírom ezeket a dolgokat, de azért egy császármetszés nem úgy zajlik, ahogy egy normál szülés. Nem az Ildi »rossz oldalán« voltam, hanem a fejénél, bár így is láttam egy-két olyan jelenetet, ami nem volt túl szép. Éppen ezért nagyon becsülöm a nőket és főleg a feleségemet, hogy ezt ilyen jól végigcsinálta” – mondta Bárdosi Sanyi, aki feleségével nemrég még a Brazilok bemutatóján pózolt. 

A nagyobbik gyerek, Sanyika már nagyon várta, hogy megszülessen Maja. “Sokszor mondogatta, hogy mikor jön már. Tudja, hogy ő a kishúga, ő pedig a nagy és okos bátyja” – mesélte Sanyi felesége, Ildikó

Bárdosi Sanyi és Ildi első közös családi képe: 

Bárdosi Sándor és Bárdosi Ildikó a két gyerekükkel a Mokkában
Bárdosi Sándor és Bárdosi Ildikó a két gyerekükkel a Mokkában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top