Sztárok

Nevetőgörcsöt kapott Károly herceg és Kamilla – videó

Mondhatnánk, hogy nagyon illetlen, a királyi vérhez nem méltó módon viselkedett Károly herceg és Kamilla Kanadában, de valójában inkább szimpatikus az őszinte megnyilvánulásuk. Valószínűleg az röhejesebb lett volna, ha fapofával hallgatják végig a tradicionális torokéneklést.

A minap a 68 éves Károly herceg brit trónörökös és párja, Kamilla Kanadába látogattak. A diplomáciai kirándulás egyik programja az volt, hogy az északi Iqaluitban vendégelőadással kedveskedtek nekik a házigazdák, inuit eszkimók adtak elő hagyományos torokéneklést. 

Ez az esemény alapvetően nem érte volna el a média ingerküszöbét, de mivel Károly és Kamilla úgy viselkedtek a produkció alatt, mint két iskolás a hátsó padban, akik a könnyekkel küzdve próbálják meg visszafojtani a hangos röhögésüket, nyilván hír lett belőlük. A torokéneklést hallva, szégyenkezve nevető Kamilláék pedig valószínűleg kivívják az olvasók szimpátiáját: mert lássuk be, azért egy egészen természetes emberi reakciót láthattunk tőlük ez alkalommal.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top