Sztárok

A titkos üzleteiről mesélt Gesztesi Károly

Irigylésre méltóan jó dolga van Gesztesi Károlynak. Állítása szerint egy medence partjáról dolgozik, azt is csak azért, mert kedve van, de nem lenne muszáj.

Élete végéig be van biztosítva – állítja Gesztesi Károly, akinek állítólag dolgoznia sem kellene, ha nem akarna. “Oligarcha vagyok! Felvállaltam – mondja. – Minden üzletem teljesen legális, adózom is. Jó érzékkel nyúlok a dolgokhoz, ezért vagyok sikeres. Most kalapáltam össze például százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. Ez a film az apa-fia kapcsolatról szól, még Bereményi Géza is azt mondta, hogy nagyon jó az ötlet” – mesélte a Borsnak Gesztesi Károly, aki az üzleteiről többet nem, de az “irodájáról” még elárult pár dolgot. “Egy budapesti szállodában van az állandó helyem, még szobám is, ha úgy akarom. Ülök a medencében, és ide jönnek az üzlettársaim, tárgyalok velük, aztán mennek tovább, én meg maradok” – mondta Gesztesi Károly

A titkos üzleteiről mesélt Gesztesi Károly

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top