Sztárok

Megnősült Messi – fotók

Az argentin Lionel Messi hazájában mondta ki a boldogító igent régi szerelmének, akivel már évek óta együtt élt. A pár már 25 éve ismeri egymást, és már két fiuk is született.

Bő évtizede tartó párkapcsolatukat hivatalossá téve Rosarióban egybekelt Lionel Messi és gyermekkori szerelme, Antonela Roccuzzo.

 

Az FC Barcelona és az argentin futballválogatott 30 éves sztárja 260  fős vendégsereg előtt vette feleségül 29 esztendős párját szülővárosában, a szertartáson ott volt két fiuk, a 4 éves Thiago és az 1 éves Mateo is.

A lakodalmi vendégek között volt a Barcában Messivel együtt játszó brazil Neymar, az uruguayi Luis Suárez, továbbá a spanyol válogatott jelenlegi és közelmúltbeli kiválóságai közül Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba, Xavi Hernández, Cesc Fábregas és Carles Puyol. Az argentin nemzeti együttest Messi olyan közeli barátai képviselték, mint a szintén Barca-játékos Javier Mascherano, illetve a Manchester Cityt erősítő Sergio Aguero, a Juventus csatára, Gonzalo Higuaín és a Paris Saint Germainnél légióskodó Ángel Di María.

Az esküvőről mintegy másfél száz újságíró tudósított. Az eseményt rendkívüli biztonsági intézkedések övezték, az ünnepségnek helyet adó hotelnél több mint háromszáz rendfenntartó gondoskodott arról, hogy ne legyen semmiféle baj a lakodalmon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top